Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Od 27 października do 10 listopada przez 14 dni dostępny jest nowy tryb halloweenowy Na pomoc Transylwanii Z okazji tegorocznego Halloween wprowadzony został specjalny, zdecydowanie straszny tryb gry! Trzeba w nim eskortować duży statek transportowy, walcząc z wrogimi okrętami, których celem jest zniszczenie Was wraz z Waszym drogocennym ładunkiem. Konieczne przy tym jest nawigowanie wśród fortów, a najbezpieczniejszym wyjściem jest ich zniszczenie! Czy wspomniałem już o tym, że fale wrogów będą się składać z okrętów sterowanych przez zombie? Ten tryb będzie dostępny dla każdego gracza. Otrzymacie do dyspozycji kilka okrętów różniących się stylem gry, więc każdy z Was znajdzie coś dla siebie. Misje do wykonania: Za zadanie 10 000 uszkodzeń otrzymacie 30 000 kredytów. Za zadanie 100 000 uszkodzeń otrzymacie 100 000 kredytów. Za pokonanie dwóch Zikasa otrzymacie 70 000 kredytów. Czeka na Was także nagroda w postaci 100 wolnych PD za każde główne i poboczne zadanie, które wykonacie. Więcej informacji o wydarzeniu znajdziecie w oknie wydarzeń lub na ekranie ładowania. Za ukończenie wszystkich zadań otrzymacie limitowany kamuflaż który doda, 100%PD za każdą bitwę. Na stanowiska!