Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam
Na pewno wszyscy użytkownicy znają nowy event czyli po prostu (przeze mnie tak mówione) za karę nie robienia zadań zamianę w żabę i w ropuchę lecz przejdę do rzeczy nie było mnie kilka dni (gdzieś tydzień nie jestem pewny) czekała mnie (zła) niezpodzianka jest zamieniony w żabę! Nic nie mogę z tym zrobić bo nie dam rady zainstalować gier w których są jeszcze zadania na KD bo nie mam komputera i jutro się zmienię w ropuchę i mam problem zbierałem KD przez kilka miesięcy a teraz mogę przez zamianę w ropuchę wszystkie je stracić. A teraz cxy można by było coś w tej sprawie zrobić lub pomoc mi.
Z poważaniem