Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Wiele osób pyta się skąd wziąć robuxy.Proste to jest jak 2+2 powiem wam kilka sposobów skąd wziąć robuxy. 1.Aby zdobyć robuxy trzeba je kupić za pieniądze np.przez my paysafecard . 2.Możecie dostać od kogoś ale wiele wasz teraz zadaje sobie pytanie jak je zdobyć jak macie kolegę który posiada bulidera i ma grupe to może wam dać te robuxy . 3.Możecie kupić kardy podarunkowe roblox w sklepach np.Galeria wisłą w Płocku. 4.Akurat to nie będzie sposób ale ostreżenie nie wchodzie w gry gdzie pisze free robux bo to scam i mogą wam zabrać konto . 5.wchodzie w strony np. jak Gamehag gdzie robuxy może zdobyć przez granie a wy to co dzień robicie więc granie i zdobywanie diamentów w gamehah. Myślę żę wam to pomogło :>