Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Zawsze dropią mi najgorsze możliwe rzeczy ze skrzynek, otwarłem Steam Daily Chest ze 4 razy za każdym razem dropiłem 5 KD, przy otwarciu Minecraft Chest za 500 KD dostałem 10 KD, za otwarcie Monthly Chest też dostałem najgorszą możliwą nagrodę (Steam Random CD-Key) nigdy nie słyszałem aby ta sama rzecz zdarzała się moimi znajomymi, i innymi graczami na GameHag.
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego to się dzieję? Support jest zbyt leniwy żeby ruszyć dupsko więc od nich się nic nie dowiem.