Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
To osoby z Belgii choć widziałam jedną z Niderlandów są one na pierwszych miejscach w dziennych top. Każde to konto ma 18825 czy coś takiego kd. Osoby te kupują masę 100 robuów i cały czas od kilku dni można ich zobaczyć w osobach które ostatnio zdobyli nagrody. Zastanawiam się tylko czemu z taką sumą nie kupują więcej robuxów bo to im by się bardziej opłaciło kupować np. po 2k robuxów ale to chyba ich hakerski system przez który za jednym razem nie mogą kupić więcej. Według mnie to są hackerzy i gamehag powinno zainteresować się nimi a nie banować spamerów. Tak rozumiem że blokowanie ich jest potrzebne żeby forum to nie był jeden wielki spam ale jeżeli gamehag stawia banowanie spamerów nad banowaniem hakerów którzy nielegalnie zdobywają robuxy to bardzo słabo.