Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
LoL to bardzo przyjemna gra, no nie? Zgadnijcie co ją psuje, nie muszę chyba tego mówić. SPOŁECZNOŚĆ. Czy zdarzyło wam się kiedyś mieć w drużynie gracza, który cały czas wyzywał wszystkich, albo nawet Ciebie od "nooba", gdy miałeś najlepsze statystyki w meczu? Cóż, tutaj powiem JAK unikać bycia toksycznym i jak starać się OGARNĄĆ toksycznych graczy. PO PIERWSZE : Zachowaj spokój. Inaczej staniesz się jednym z nich. Tak naprawdę to chyba najważniejszy punkt tego wszystkiego. PO DRUGIE : Jeśli spotkasz jakiegoś toksyka, staraj się go uspokoić. Jeśli na niego będziesz jeszcze bardziej krzyczał, to macie przegrany mecz, bo może zacząć trollować. PO TRZECIE : Nie nękaj kogoś, jeśli popełni głupi błąd. Może dziś mu po prostu idzie gorzej albo wstał z łóżka lewą nogą ;). A może później będzie carrym meczu? PO CZWARTE : nie graj jako Singed. xD A TAK NA SERIO PO CZWARTE : Honoruj wszystkich, jeśli na to zasługują. PO PIĄTE : Jeśli na spokojnie gracz nie chce wyluzować, po prostu go zgłoś do wsparcia Riot lub zwyczajnie po meczu. To chyba wszystkie rady jakie mogę udzielić, dzięki za czytanie ;)