Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Gram w tą grę od wielu miesięcy i chcę się podzielić swoją wiedzą. Ważną rzeczą jest by na początek kupić jakąś łatwą postać do ogarnięcia. Ja polecam pantheona amumu renektona to jedyne co teraz przychodzi mi na myśl ale jestem otwarty na inne champy jeśli chcefie się o jakiegoś spytać to piszcie w komentarzach a postaram się udzielić wam odpowiedzi. Te postacie szybko zrozumiecie co daje wam przewagę nad przeciwnikami. Bardzo ważną kwestią jest oglądanie poradników do postaci , summonerek , a nawet lane'owania. Opanuj jakiś build i patrz co kupuje przeciwnik a następnie skontruj jego item. I po ostatnie błagam nie idźcie do dżungli jak nie macie chociaz 25 lvl .