Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Większość osób w Robloxie chciałoby mieć robuxy, ale nie może kupić lub ma jakiś inny powód. W takiej sytuacji przychodzą nam z pomocą sposoby na darmowe robuxy. Oto top 3 moim zdaniem najlepszych stron/aplikacji do zbierania robuxów, za darmo. 1. Aplikacja Strong Granny Jest to aplikacja, w której ulepszasz swoją tytułową babcię i wykonujesz zadania. Zbierasz tam tak zwane rubliny, które później wymienisz na robuxy. 2. Zbieranie KD na gamehag'u. Zbieranie Kamieni Dusz jest bardzo proste. Potrzeba tylko trochę czasu i cierpliwości. Pobieranie gier na komputerze lub telefonie, granie, wykonywanie zadań, a potem wymienianie zebranych KD na różne nagrody w tym na robuxy. 3. Skrzynię z robuxami. Skrzynię posiadają różne ilości robuxów, które mogą być właśnie twoje. Kupujesz taką skrzynkę otwierasz i cieszysz się nagrodą. Mam nadzieję, że podane sposoby ułatwią i polepszą dotychczasową grę w Robloxa. Wszystkie sposoby są sprawdzone i LEGALNE.