Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Mój artykuł został odrzucony z powodu spamu albo plagiatu. To niesprawiedliwe, ponieważ zbierałam informacje do mojego artykułu przez co najmniej miesiąc. Dwa razy podczas pisania go wyłączyła mi się karta a artykuł poszedł sie j***ć. Napisałam więc trzeci raz, został odrzucony. Napisałam więc czwarty raz, został odrzucony. Użytkownicy w większości są chamskimi samolubami. Ja oceniam sprawiedliwie, odróżniam Spam i Plagiat od dobry na prawdę dobrych artykułów. Oceniam także często na ich korzyść, bo wiem jak ciężko jest napisać artykuł. Mój artykuł miał praktycznie idealnie te 11 tysięcy znaków, nawet miał więcej ale nie może być więcej niż 11 tys. Starałam się bardzo. Pewnie nawet czyta jeden z tych (ładnie mówiąc )
cymbałów.
Please stop judging wrong. :'{