Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hej. Jak łatwo zauważyć czasem jest tutaj po kilka zadań z tej samej gry, jak na przykład Lords Mobile. Niestety z tego co zauważyłem zadania się nie sumują, w sensie wybiorę zadanie z wbiciem 12 lvla zamku i po drodze wykonam 2 inne zadania to one nie będą zaliczone, bo gra była instalowana z reflinka do innego zadania. Czy jest jakiś prosty sposób wlogowania się w telefonie na Androidzie w nowe konto, tak żeby bez całkowitego czyszczenia telefonu gra myślała, że jest tam instalowana po raz pierwszy dzięki czemu miałbym możliwość wykonania wszystkich zadań z danej gry? Czy byłoby to legalne wobec tej strony?