Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam mam kompa i laptop i chcialbym pograc w gta 5 oraz crossout mozna mi powiedziec czy na kompie odpali gta 5? i co lepsze do gry w cross out?|||||||||||||||||||||Koputer|||||||||Liczba rdzeni procesora: 2|||Liczba wątków procesora: 4|||Pamięć karty graficznej: 1 GB|||Model procesora: Intel Core i3 4130|||Rodzaj karty graficznej: dedykowana|||Taktowanie bazowe procesora: 3.4 GHz|||Wielkość pamięci RAM: 4 GB||| -----------------------------Laptop-------------------------------- |Procesor: Intel(R) Pentium (R) CPU N3540 @ 2.16Hz||||4wątkli | 4rdzenie | 1 Gniazdo | 4Procesory Logiczne ||||Karta Graficzna: Intel(R) HD Graphics|||ram 4gb