Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam w krótkim poradniku dotyczącym typowania fazy grupowej na mistrzostwa świata w League of Legends. Są to typy które sam wybrałem analizujac formy poszczególnych drużyn. Traktujcie ten artukuł jako małą formę podpowiedzi i sami zadecudyjcie jak chcecie ustawić u siebie poszczególne drużyny.
Grupa A.
1. Rox Tigers
2. G2 Esports
3. CLG
4. Albus Nox Luna
Grupa B.
1. SKT T1
2. Flash Wolves
3. Cloud 9
4. I May
Grupa C.
1. Edward Gaming
2. H2K
3. ahq e-Sports club
4. INTZ
Grupa D.
1. TSM
2. Samsung Galaxy
3. RNG
4. Splyce
Analiza:
Grupa A.
Rox tigers 1 miejsce. Dlaczego? A no dlatego że wyszli z 1 miejsca w Korei południowej.
G2 na 2 miejscu z racji że wyszli z 1 miejsca w europie.
CLG na 3 miejscu ponieważ raczej są bardzo małe szanse na bycie niżej niż albus nox luna które zakwalifikowało się na mistrzostwa świata z racju ''wild card'a'' ( dzikiej karty ). Drużyny takie zazwyczaj wygrywają od 1 do max 2 meczy na całym turnieju.
Grupa B.
Grupa zdecydowanie najciekawsza!
SKT T1 bo zajęli 2 miejsce w korei południowej.
Flash wolves drużyna dobrze grająca z tajwanu więc to na nią bym stawiał.
Cloud 9 zakwalifikowało się z 3 miejsca w amerycie więc myślę że i tu takie zajmą
I May 4 miejsce mimo tego że jest dobrą drużyną z chin raczej nie uda im się zająć lepszego miejsca.
Grupa C.
EDG najlepsza drużyna z chin
H2K 2 miejsce z europy oraz nie ukrywam że mają u mnie dodatkowe punkty z racji że gra tam 2 polaków
ahq jest dobrą drużyną z tajwanu lecz ten sezon bardzo im nie podchodzi więc myslę że na 3 miejscu się zatrzymają.
INTZ drużyna z dzikiej karty tu raczej więcej nie trzeba tłumaczyć
Grupa D.
TSM zdecydowanie najlepsza drużyna z ameryki z bjergsenem na czele będzie walczyć z samsungiem galaxy ale raczej to oni wyjdą z 1 miejsca
Splyce tafiło na bardzo niekomfortową dla siebie grupe. Wszycy są od nich lepsi wieć raczej nie uda im się wiecej ugrać