Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam, dziś napiszę trochę o grze Farming Simulator 15 na xboxa 360. Pokażę wam, o co chodzi w tej grze (choć raczej każdy powinien o tym wiedzieć), jakie są w niej maszyny, jak zarabiać pieniądze i też trochę napiszę, czy opłaca się go kupować dla użytkowników tej konsoli.
Zacznijmy więc od pierwszego punktu. W tej grze chodzi o to, aby zbierać uprawy, sprzedawać je, kupować nowe sprzęty i pola, oraz zarabiać pieniądze. Można hodować krowy, owce i kury. Z nich też można zarobić. U krowy dostajemy mleko, u owiec wełnę, a u kur jajka. Niby się wydaje to nudne, ale sam na tej grze przesiedziałem bardzo dużo godzin i naprawdę byłem zachwycony.
Są dwie mapy:
-Bjornholm - jest na niej aż 41 pól uprawnych, które można kupić
-Westbridge - jest na niej 21 pól uprawnych, które też można kupić. Jest ich mniej, gdyż te pola są o wiele większe od poprzednich.
W Farming Simulator 15 jest też wiele maszyn, które teraz wymienię. W prawie każdym podpunkcie jest wiele różnych rodzajów:
Maszyny i urządzenia
Zarządzanie zwierzętami
Leśnictwo
No i doszliśmy prawie do końca. Bardzo polecam kupić tą wersję, lub nowszą, gdyż ta gra naprawdę zasługuje (przynajmniej ode mnie) na szacunek. Są też wersje tej gry na komputer, xbox 360, xbox one, i na te nowsze konsole.
To by było na tyle. Mam nadzieję, że zachęciłem was do zagrania w tą grę. Pozdrawiam Krysteqyt