• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Oczami gracza : The Suffering

The Suffering to stara, lecz bardzo dobra!
    The Suffering to trójwymiarowa gra akcji, łącząca najlepsze cechy brutalnego produktu pt. Manhunt i wirtualnych horrorów pokroju pozycji z serii Resident Evil i Silent Hill. Główny bohater imieniem Torque oczekuje w zakładzie penitencjarnym Abbott (wyspa Carnate) na wykonanie wyroku w postaci śmiertelnego zastrzyku. Rzeczony osobnik został skazany za rzekome zamordowanie własnej żony i dzieci, chociaż sam tego nie pamięta. Jeszcze dziwniejsze są jednakże wydarzenia, które zachodzą w trakcie pobytu w więzieniu.

Mimo, że gra jest z 2004 r. a jej grafika może wydawać się marna, to wciąż może Was fabułą zachwycić. Sam ostatnio gdy czyściłem dysk, na chwileczkę znalazłem się w niej i mnie wciągneło .... W ciągu 10 godzin kolejny raz przeszedłem ją, ale nie żałuje, bo naprawdę, gra ma swój klimat, co z fabułą daje mocne wrażenia i chęć by dalej grać. 

Z całego serca polecam, każdemu, który lubi krew, walkę, mroczny klimat, stare gry oraz dobrą zabawę :)

20 września 2016 14:29 324
    0

Napewno zagram

22 września 2016 20:43 324
    0

Jaka cena na steam?

22 września 2016 20:44 324
    0

+GEMER Nie wiem czy gra jest na steamie dostępna, ja kupiłem ją tu : https://www.morele.net/xk-the-suffering-the-suffering-ties-that-247058/ (Niestety teraz produkt aktualnie niedostępny jest).

22 września 2016 21:28 324
    0

spoko

30 września 2016 21:21 324
    0

spoko

1 października 2016 08:46 324
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się