Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Każdy z nas coś kiedyś bazgrał.
Jeśli rysowałeś coś o lolu i chcesz się podzielić to zapraszam
Ja miałem kilka rysunków (bardzo złych rysunków) [Nie, obrazek artykułu nie jest moim wykonaniem] {Większość była wykonana w paint'cie...}
Talon:
Przez dosłownie rok był w takim stanie... A potem zmienił się w to:
To coś powstało w 2016 23 grudnia (byłem z niej wtedy dumny O.0)
Ona też rok była w takim stanie...
w 2017 5 Lipca zaczałem ją poprawiać... *Wymazałem połowe (PONAD POŁOWE) zostawiajac tylko głowe i małą część zbroi
Według zamysłu miała stać na maszcie z flagą noxusu podbijajac jakąś kraine w Ionii
(mam zrobioną też wersje z tłem ale jest fatalna) Ale flaga to mi wyszła ładnie *zignorujecie to ,że nie powinna się tak wyginać*
Rysunek za 50 rp które brakowało mi do skina:
Poproszono mnie by to był Garen, najlepiej komandos...
Katarina wciąż wyszła mi tutaj lepiej niż na pierwszym rysunku
No i najlepsze na sam koniec, próbowałem narysować mojego maina: Morgana <3
Wyszła gorzej od Lux:
Ps
Udało mi się znaleźć Lux! Była schowana w 7 folderach by nie można jej było znaleźć.