Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Panie i panowie, w lewyn narożniku HOMM3, w prawym narożniku HOMM5 zacznijmy pojedynek!
Homm3 - wybrana przez graczy, najlepsza gra z tej serii zrobiona przez NWC
Homm5 - gra przełomowa kontynuująca serię Homm przez studio Ubisoft
ZACZYNAMY!!
Heroes 3 ma:
- Wielki wachlarz nowcyh stworzeń, których nie było w Heroes 2.
- SI na większym poziomie trudności
- Rozbudowane ulepszanie bohatera ucząc go: Dyplomacji, Logistyki, Magii.
- Ciekawie zrobione Stworzenia
- Plansze na, których rozgrywają się pojedynki ze stworami lub z wrogimi bohaterami
- Ciekawe fabuły kampanii w podstawce i dodatkach
To są właśnie atrybuty Heroes of Might and Magic 3, a co do zaoferowania ma nam Heroes of Might and Magic 5?
Heroes 5 ma:
- Przełomowe znaczenie w serii HoMM
- grafikę 3d
- Ładnie zrobione modele postaci
- Wygodny i miły dla oka interfejs jednostek
- Ciekawą fabułę z Cutscenkami filmowymi
Te gry przedstawiają właśnie takie atrybuty jakie widzieliście, ale która z nich jest lepsza? Heroes 3 napewno ma dla większości wartość
sentymentalną, lecz z kolei Heroes 5 jest bardzo podstawiony pod desing, który jest bardzo ważny dla większości młodych graczy.
HEJ LAJCIK, ALE KTO WYGRAŁ?!
O tym zdecydujecie wy w komentarzu ja się żegnam cześć!