Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Napisałam dziś 3 artykuły. Najpierw 1, został odrzucony po pięciu minutach... Następny, który napisałam został sprawdzony po podobnym czasie i także został odrzucony.. Napisałam trzeci z 4 godziny temu i jeszcze nie wiem czy zostanie potwierdzony i czy zostaje dłużej sprawdzany ponieważ możliwe, że zostanie potwierdzony? Pytam się bo dopiero zaczęłam z tego korzystać, a może ktoś kto się zna mi odpowie.. Z góry dziękuję za odpowiedź :)))