Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Czy "Lost" jest najlepszą grą survivalową na platformie Roblox ?
Dzisiaj spróbujemy to potwierdzić lub wręcz przeciwnie - zaprzeczyć.
Zapraszam do mojego skromnego artykułu
Krótki opis "Lost"
Lost jest grą stworzoną przez dwie osoby to jest solter'a oraz jacks188. Jest grą cieszącą się dosyć dużą popularnością. Cały czas gra w nią od 2 tysięcy graczy do nawet 5 tysięcy w godzinach szczytu. Została stworzona 18 marca 2018 roku. I od tego czasu jest ciągle updatowana. W grze chodzi między innymi o zdobywania do przeżycia surowców oraz broni... oraz oczywiście eliminowanie naszych przeciwników. Developerzy wprowadzili najróżniejsze lokacje w których możemy je znaleźć. Poczynając od zwykłego domku do "Czerwonego Bunkru" jak to nazywają wprawieni już gracze.
Gameplay
Przyznaje że jestem bardzo mocno wybredny do gier na roblox'ie. Gardze bowiem wszelkimi symulatorami takimi jak Bubble Gum Simulator bądź Pet Simulator. Lecz kiedy zagrałem w "Lost" byłem oczarowany. Szybko z przeciętnego "Sprawdze co to bo koledzy grają" zmieniło się w niemal uzależnienie. Na początku "rodzimy się" w jednej z około 6 lokacji (Szczerze nigdy tego nie liczyłem) . Są tam skrzynki między innymi z artykułami spożywczymi jak konserwy albo butelka wody, zdarza się także bardzo często.. jabłko. Następnie jeżeli jesteśmy wyjątkowymi "szczęściarzami" i na naszym spawnie nie ma kogoś kto miałby wielką ochotę nas wyeliminować, idziemy "lootować" skrzynki w poszukiwaniu broni oraz ubrań.
(Tak wygląda gra po jakichś 2 godzinach grania, zależy też od przeciwników. Bot akie itemy można zdobyć nawet w zaledwie 15 minut, lecz w moim przypadku były to 2 godziny)
Plusy "Lost"
Minusy "Lost"
Podsumowanie
Więc mamy 10 do 3. Wychodzi na to że Lost ma mnóstwo atutów przemawiających właśnie za wybraniem jej na najlepszą grą survivalową, lecz do ideału jej jeszcze trochę daleko. Ode mnie otrzymuje ona mocne 8.5/10. A wy co sądzicie ? Z niecierpliwością czekam na wasze komentarze, nawet te negatywne