Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam od dłużśzego czasu dram w HZ (hero zero) i odblokowałem wszystkie mapki.Mapki dokładnie nazywają się ''STREFY'' aczkolwiek wżywam nazwy mapek dla zrużnicowania słownictwa. Stref jest dokładnie trzynaście .Zostają one dodawane po ośągnięciu x poziomu ostatnią mapką jest ''Yoki'' ktura zostaje odblokowana po zdobyciu 250 poziomu .Pierwsza strefa ''Moje Humphreydale'' dostajemy na start .
Do odblokowania są następujące strefy:
1 ''Moje Humphreydale''
2 ''Plugawe Śrudmieście''
3 ''Centrum Granbury''
4 ''State Capitol''
5 ''Szwajcaria''
6 ''Big Crumble''
7 ''Wyspa Yoyo''
8 ''Gamble City''
9 ''Sillycon Valley''
10 ''Paryż''
11 ''Yollywood''
12 ''Australia''
13 ''Yoki''
W każdej ze strefie poawia się Łotr lecz podczas eventów zawsze poawia się tylko w ''Plugawym Śrudmieściu ''