Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Celem Nosulus Rift jest wepchnięcie nas jak najgłębiej świata gier takich jak South Park: The Fractured but Whole. Dlaczego? W South Park bąki pełnią rolę ważnego ataku więc pomysłodawcy Nosulus Rift postawili nie na wzrok, ale na węch.
"Nigdy nie poczułem nic tak intensywnego w moim życiu", "pierd śmierdzi, jak prawdziwy", "jakby ktoś pierdnął mi prosto w twarz" - tak wypowiadają się testerzy tego urządzenia. Ubisoft zatrudnił nawet specjalnego znawce zapachów aby po wywąchaniu tysiąca pierdów stworzyć pierd idealny. Została zatrudniona także grupa która po dziesiątkach prób zbudowała idealny model pasujący do odbiorcy. Premiera na Gamescom 2016 który odbędzie się w Koloni. Dla ciekawskich link do strony Ubisoft http://nosulusrift.ubisoft.com/?lang=pl-PL#!/introduction