Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
A więc nie chce zbytnio przedłużać więc zaczynajmy.Napoczątku zajmiemy się mobami występującymi w zwykłym świecie.Oczywiście mowa tu o mobach grożnych. Pierwszym mobem jest zombi.Po zabiciu zombi wypada zgniłe mięso które do niczego nie jest wykorzystywane.Kolejno mamy szkielet.Po zabiciu szkieleta wypadają nam z niego kości oraz strzały którymi on celuje.Strzały możemy póżniej wykorzystać w łuku jako broń. Natomiast kości przerabia się na mączke kostną która służy nam w naszej farmie. Póżniej dokładnie wytłumacze.Zwykłą kością możemy również oswoić wilka na psa.Kolejnym mobem jest pająk.Z pająków wylatują nam albo oczy pająka albo nić. Nici możemy w póżniejszym czasie użyc jako linki. Natomiast jego oczy dodawane są do mikstur. Następna w kolejce jest wiedźma.Z wiedźmy wypadają najczęściej puste buteleczki.Przydają się one do tworzenia mikstur.Ostatnim już mobem występującym na zwykłym świecie jest creeper. Jest to jeden z najbardziej niebezpiecznych mobów. Gdzy tylko was zobaczy wybucha i niszczy teren.Jednak gdy go zabijecie to wypada z niego proszek.Jest on używany do zrobienia TNT, fajerwerek,ognistej kuli albo do gwiazdki protechnicznej.
Teraz czas na farmę oraz hodowlę.
A więc aby założyć własną farmę trzeba mieć nasiona, odpowiednie narzędzia oraz kawałek ziemi.Bierzemy robimy motykę i klikamy nią na ziemię a następnie bierzemy nasiona i klikamy na zaoraną już przez nas ziemię.Po jakimś czasie w zależności z jakich nasion wyrośnie pożywienie.Aby przyspieszyć wzrost naszych roślin potrzebujemy mączki kostnej.
To wszystko w tym poradniku mam nadzieję że się spodobał i czekajcie na trzecią część.