Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Raczej większość z nas uwielbia dziewczyny 2D, które bez problemu mogą umilić nam czas. Właśnie Crush Crush jest taką grą- przepełnioną ślicznymi dziewczynkami różnego rodzaju. Od uszatych, po yandere i niedźwiedzicy.
Crush Crush od Sad Panda Studios jest grą działającą zarówno na Steam jak i Kongregate (jako gra przeglądarkowa). Zaliczamy ją do gatunku Dating Simulator oraz Clicker.
Zadziwiająco wciągająca
Pomimo tego, że jestem dziewczyną na Steam moja suma godzin grania w Crush Crush wynosi 67. Zaczynamy grać od zera. Musimy podjąć się pracy, rozwijać hobby, by zadowolić nasze dziewczyny. Będziemy musieli spełnić ich każde zachcianki wzamian za coraz lepsze relacje z nimi. Postacie są narysowane "mangowym" stylem. Co najważniejsze wszystkie maja zupełnie inny charakter, mówią inne teksty, wymagają czego innego oraz wyglądają inaczej. Bohaterek ciągle przybywa, więc nie bójcie się o nude! Steam oferuje nam osiągnięcia za m.in. zdobycie jakiejś dziewczyny.
Jest jeden haczyk
I tutaj musze niestety z bólem w sercu przyznać, żeby wygrać trzeba zainwestować prawdziwe pieniądze, lub posługiwać się hackami, ale nie dziwie się temu, ponieważ jest to gra darmowa. Osobiście nie wydałam ani grosza na gry typu pay to win, ponieważ szkoda mi pieniędzy nawet na takie słodkie dziewczynki.
Reasumując
Gra nauczy nas cierpliwości, oraz dostarczy rozrywki. Sad Pana Studios wykonało bardzo charakterystyczne postaci, ale niestety bardzo wymagające. Crush Crush to idealny zjadacz czasu. Nasze serce podbiją przesiąknięte słodkością postacie, a miła muzyka umili rozgrywkę.
Pisała dla was
Harumix3