Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Pograłem trochę i mam mieszane uczucia :
Gra całkiem przyjemna, dynamiczna i nie jest P2W jak to zazwyczaj bywa z darmowymi grami.
Co jest irytujące to aspekty fizyki tej gry -zbyt duża przypadkowość : czasami z bliska potrzebujesz kilku trafień
mając cały czas na celu przeciwnika gdy za chwile ze sporej odległości celując gdzieś obok zabijasz go jednym strzałem.
Tak jakby losowość brała górę nad tym jak strzelasz można by było zmienić nazwę tej gry z "s.k.i.l.l" na "l.u.c.k".
Poza tym snajperka zabijająca jednym strzałem często nawet nie trafiając dokładnie w postać jest trochę denerwująca,
ale mimo wszystko polecam tę grę ze względu na to, że pomimo tego iż jest darmowa moim zdaniem wygrywa z wieloma tytułami.