Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Gra wymaga 64-bitowej wersji systemu operacyjnego. Oraz dobrych parametrów komputera. Gdy pierwszy raz odpaliłem gre, poczułem sie jak na prawdziwej wojnie. Gra przypomina troche I Wojnę Światową. Zresztą tak jak zapowiadali twórcy gry juz na samym początku. Gra posiada napewno wiele błędów, które muszą napewno zostać naprawione i sam zauważyłem kilka z nich. Jednym z częstych błędów jest przenikanie przez niektóre tekstury, lub cięzko jest rozróżnić wroga od naszego sojusznika, jednak nie można tego nazwać błędem.
W Battlefield 1 rozgrywka jest bardzo przyjemna i relaksująca. Wkurzają niektóre błędy gry, ale myślę ze zostaną one szybko naprawnione i bedzie można w nią spokojnie gra.
Bardzo długo czekałem na tą grę i mysle ze kazdy miłośnik FPS moze w nią zagrać, musi tylko mieć dobry komputer. oraz minimalnie windows 8.
Polecam wszystkim spróbować zagrać w tą gre, nawet jesli nie graliście w wczesniejsze odsłony gry.