Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
W grze jaką jest Counter Strike Global offensive dostepne są skiny do 35 broni oraz 10 rodzaji nozy i do rękawiczek.
Skiny w CS:GO posiadają wielkie znaczenie , to dzięki nim cs jest znany na całym świecie. W jednej z najbardziej porządanych strzelanek dostepne są skiny zaczynając od pistoletów kończąc nawet na nożach lub rękawiczkach. Dużo osób z którymi rozmawiałem sądzili , że skiny są najwazniejsze , ich wypowiedź posiadała kilka argumentów. Jeden z nich był mądry , a reszta to już nie wspomnę. Zacznę od rozsądnej części otóż mówili oni o tym ,,Jeśli ktoś posiada skina do danej broni to zaczyna z nią grac '', z tym się zgodzę , natomiast nie zgodzę się z wypowiedziami typu : ,,Jak nie posiadasz skina , a dobrze grasz to napewno jesteś cheaterem" coś w tym jest . Inną już ostatnią wypowiedzią jaką wam przedstawię będzie ,, Kup sobie skina , będziesz lepiej grać" nierozumiem , to , aby dobrze grać trzeba kupić sobie jakiegoś skina , otóż nie , żeby być dobrym potrzeba wielu godzin spędzonych na mapach typu AIM i deathmatch'ach. Niekiedy warto odwiedzić serwery na których się ,,wyluzujemy". Przedstawię wam teraz srednią cene najdroższych i najtańszych skinów do najbardziej znanych broni i noży
NAJDROŻSZE NAJTANSZE
AK 47 STATTRAK | AK 47 FIRE SERPENT AK 47 | SAFARI MESH
AWP SOUVENIR | AWP DRAGON LORE AWP | SAFARI MESH
M4A4 STATRAK | M4A4 HOWL M4A4 | URBAN DDPAT
M4A1 - s SOUVENIR | M4A1 -s KNIGHT M4A1 - s | BOREAL FOREST DESERT EAGLE STATTRAK | DESERT EAGLE CRIMSON WEB DESERT EAGLE MUDDER
FIVE SEVEN STATTRAK | FIVE SEVEN HYPER BEAST FIVE SEVEN | FOREST NIGHT
TEC 9 SOUVENIR | TEC 9 NUCLEAR THREAT TEC 9 | GROUNDWATER
NEGEV NEGEV | ANOZIDED NAVY NEGEV | ARMY SHEEN
MAG 7 MAG 7 | HAZARD MAG 7 | SEARBIRD
XM1014 XM1014 | BLAZE ORANGE XM1014 | BLUE STEEL
Karambit STATTRAK | KARAMBIT SLAUGHTER KARAMBIT | SAFARI MESH
Myślę , że artykuł , liczę na dobrą ocenę , w następnej mojej wypowiedzi odniosę się na temat jak zdobyć skiny..