Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Aktualnie myśle że i tak i nie ponieważ już w sklepie Google Play można się zarejestrować do bety League of Legends. Ale z moich informacji mi wiadomo że do końca tego roku wyjdzie pełna beta gry albo pełna wersja, pamiętajmy że to nie jest port wersji PC'towej a osobna gra tworzona od zera. Też nie będzie możliwości crossplay'u (myśle że jeśli będziemy grać w obydwie wersje to za pomocą jednego konta i jednego zapisu postępu czyli postaci itp.) Wracając do tematu, jeśli nie jesteś maniakiem LoLa a masz już duuuży postęp w Mobile Legends to warto grać, ale jeśli grasz w to bo nie ma oficjalnej gry MOBA to może przeczekaj ten czas do wyjścia aplikacji. Jestem ciekaw jak twórcy okroją te wersje by dało się w to grać na telefonie a głównie chodzi mi o komunikacje i sterowanie w Apheliosie czyli postaci gdzie nie ma kilku skillów tylko ma 2 bronie z zestawu a każda broń ma własnego skilla (aphelios może korzystać jedynie z jednej broni na raz lecz można robić niezłe combosy) Też wychodzi TFT na mobilniaki ale to już nie moja bajka. Zachęcam do komentowania :)