Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć w tym arytkule porusze temat gry Robocraft która małymi kroczkami wchodzi w polską społeczność.
A więc gra Robocraft jak sama nazwa mówi to gra o robotach. Sama gra polega na konstroułowaniu robotów dzięki którym później zmierzymy się z robotami inncyh graczy. Podczas budowy robota nic nas nie ogranicza, możemy budować co tylko chcemy. Posiadając ogromną możliwość wyboru czy to w budowaniu czy wyposarzaniu robota w broń i wiele wiele innych.
Możemy także sprzedać robota za Orbitsy (waluta w grze) a za nie kupwyać części do maszyn. Po stworzeniu robota możemy go zabrać na pole bitwy i pokazać innym jaką potężną maszynę stworzyłeś! Mając do wyboru kilka trybów takich jak TeamDedmech lub battle arena. Każdy gracz dysponuje innym rodzjem broni której może urzyć by zwyciężyć! Sama gra jest zrobiona w bardzo fajny przyjamny dla oka sposób. Lecz kupując pakiet premium odblokowujesz przedmioty których zwykły gracz nie ma.Podczas rozgrywki możesz dołączyć do 1 za niezliczenie wielu klanów. I i co ja będę się rozpisywał sami pobierzcię i zagrajcie w Robocraft!