Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Rust to gra produkcij Facepunch jak mówiłem w wstępie, jest to survival w którym głównie musimy zbierać surowce i po prostu przetrwać, w grze występuje budowanie baz i ich atakowanie czyli rajdowanie specjalnymi rzeczami np: C4, Rakietnica, Granat po puszcze z fasoli i zwykły granat. Najlepiej sie gra w 2-5 osób ponieważ samemu raczej nic nie zrobisz będzie ci ciężko zdobywać materiały a w drużynie 5 osobowej każdy będzie miał swoje zajęcie,
jeden gracz by mógł budować drugi zdobywać drewno 3 kamień a ostatni chodzić po lokacjach.
Jest aidrop (zrzut samolotu w którym są bronie albo ładunki wybuchowe) najlepiej po aidropy chodzić gdzie jest blisko ponieważ gdzie jest daleko ktos będzie mógł już ten zrzut zabrać.
Jesli chodzi o wady to gra ma ich pare, teraz powiem zalety i wady.
Zalety:
- Szybka nauka innych języków.
- Świetny symulator zbierania surowców.
- Częste aktualizacje.
- Wprowadzenie skórek do broni nie zmieniło społecznosci.
- Grafika dobra dla oka.
- Ciekawy crafting.
- System (pragnienia,zimna,jedzenia)
- Udźwiękowanie.
- Rajdy na inne bazy
Wady:
- Częste czysczenie mapy czasami jest one konieczne.
- Optymalizacja...
- Brak kultury od innych graczy
Ocena: 8/10
Polecam wam tą gre i to bardzo.