Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Cześć! Postanowiłem, że stworzę Tier Listę championów, które według mnie są silne na danej linii. Przypominam, że to tylko moje spostrzeżenie co do tego. Top Lane: Irelia, Fiora, Jax, Renekton, Gangplank, Illaoi Jungle: Gragas, Nidalee, Elise, Hecarim. Kha'Zix, Zac Mid Lane: Zed, Le Blanc, Syndra, Lux, Ahri, Yasuo Bot ADC: Caitlyn, Jhin, Jinx, Ezreal, Lucian, Twitch Bot SUPPORT: Nami, Braum, Janna, Morgana, Leona, Soraka Zgadzacie się z taką listą czy byście coś wyrzucili i dodali? Czekam na wasze komentarze :)