Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Ogólnie to support tutaj jest bardzo wyrozumiały i super ponieważ chiałem że moje poprawnie wykonane zadanie nie zostało zakceptowane, to raz. Więc pomyślałem że wyśle screen z zadaniem drugi raz nawet zanaczyłem miejsce gdzie pisze liczba wygranych meczy (crossout 15 wygranych), lecz dalej moje zadanie zostało odrzucone. Więc pomyślałem że skontaktuje sie z supportem, zanaczyłem mam problem z zadaniem itp. na konieć było do wyboru pare odpowiedzi z czego jedna z nich -Upewnij się, że poprawnie wykonałeś zadanie, i wyślij nowy zrzut ekranu -(odpowiedz Misty)-Upewnij się, że poprawnie wykonałeś zadanie, i prześlij nowy screenshot. WSZYSTKO JASNE Powiem tyle że bardzo pomocne i dowiedziałęm się tego co chciałęm, naprawde dziękuje za pomoc