Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Broke Protocol to gra multiplayer wydana 26 sierpnia 2017 roku przez znane studio Cylinder Studios. Pojawiała się ona wiele razy na YouTube oraz w internecie jako gra polecana.
Broke Protocol to gra otwarta typu GTA polegająca na odgrywaniu ról w mieście. W grze możesz zostać: Police Officer, Spec-Ops, Pizza Delivery Man, Drug Dealer, i wiele innych zawodów.
Początkowo wcielamy się w zwyczajną postać, która ma na celu znalezienie sobie pracy, która nam odpowiada. Ja natomiast zdecydowałem się i wybrałem pracę Spec- Ops, polega ona na zwalczaniu zła w mieście, jednak by rozpocząć prace, musimy udać się do bazy wojskowej, zapłacić oraz zatrudnić się, po tym otrzymamy broń smg oraz 60 ammo, przebranie żołnierza.
W lewym dolnym rogu znajdziemy mini mapkę, tam wyświetlają nam się czerwone kropki, czyli nas cel, który musimy zabić. Za zabicie celu dostajemy pieniądze. Pieniądze, które otrzymamy zależą od naszego levelu w pracy.
Po zabiciu gracza znajdziemy walizkę na ziemi, po naciśnięciu na nią znajdą się w niej wszelkie przedmioty, które gracz posiadał w ekwipunku.
Przedmioty, które posiadał gracz możemy je sprzedać w danym sklepie np. Jak to jest amunicja lub broń możemy ją sprzedać w sklepie z bronią.
Boicie się, że stracicie przedmioty które macie w ekwipunku lub pieniądze? Pieniądze możemy wpłacić do banku poprzez automat. Najlepszym wyborem jest zakup apartamentu, w którym mamy możliwość kupna szafek, w których możemy przechowywać wszelkie przedmioty! W Apartamencie macie możliwość kupna mebli oraz przedmiotów za pieniądze.Dekorujcie swoje domy i zapraszajcie graczy!
Pewnie się zastanawiacie co możemy zrobić z pieniędzmi które zarobiliśmy.
1 sposób- Wydać je w sklepie z bronią.
2 sposób- Zakupić apartament.
3 sposób- Zakupić ubrania, przedmioty, jedzenie, elektronikę.
4 sposób- Zatrzymać nasze oszczędności :)
Serwery Multiplayer
W menu mamy opcje wybrania gry, w której znajduje się tryb multiplayer, większość graczy gra w trybie multiplayer, ponieważ tam jest największa zabawa.
Granie w trybie single player tak naprawdę nie ma sensu, gra by nam się znudziła w kilka godzin, jak już to możemy tylko sobie ulepszyć skilla, aima, poznać nowe sekretne miejsca, oraz zobaczyć różne modyfikacje pobrane ze steam workshops. Natomiast Tryb Multiplayer umożliwia nam komunikowanie się z innymi graczami, rozmowę na czacie, frajdę.
Gra naprawdę ma wiele możliwości, możemy być kryminalistą i napaść na bank, za co dostajemy pieniądze! Musicie Spróbować zagrać w tą grę, jednak jest mały minus, gra dostępna jest na Steam za 18 zł. Grę osobiście polecam i oceniam ją na 8/10 Bardzo ją wam polecam!
Hej! Do następnego