Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
W tym artykule, mam nadzieję sensownym dam początkującym graczom parę porad do League of Legends które sam stosowałem i po 2 tyg wbil golda ;)
1.Polecam grac dwoma, max 3 postaciami, gdyż wtedy może daną postać ogarnąć do perfekcji albo prawie, gdy bedziemy skakac z postaci na postac to koniec w końcu nie umiemy nikim grac i nic nie oągniemy i od pierwszego lepszego
2. W lolu nie ma czegoś takiego jak op postqc albo najlepsza postqc w grze, każda postać w grze, każda jest równa. Może faktycznie jest postać która ma lepsze skille ale jak taki początkujący się za nią weźmie bo jest op i napewno będzie miał dobre staty, to jest w wielkim błędzie i 0/11 gwarantowane ;v
3. Jeżeli już bardzo ardo chcesz umieć więcej postaci to 1 postqc na każdą linie,gdyż na rankedzie nigdy nie jesteśmy pewni jaką linie dostaniemy ;v
4. Na niższych rangach prawdopodobnie będzie dużo ludzi typu ,,płaczek" bądź, ,toxic" czyli ludzir którzy nie skupiaja się na grze tylko na tym aby ci pojechać, wtedy polecam /mute a jeżeli cały team wyzywa /mute all i skupiają się maksymalnie na grze
5.NIGDY NIE IDZ NOWA POSTACIĄ ODRAZU NA RANKEDY, od tego są boty, gdy ogarniesz choć w połowie mechanikę danej postaci można grac normale i dopiero po około 20 meczach na norMałachowskiego gdy masz już te staty coś koło 10/2 można grac rankedy
5. Nie płacz ;v nieb każdy mecz można wygrać, afki feederzy byli są i będą, nich tego nie zmieni, jeżeli jesteś zdenerwowany idź na kebaba, do kina, z dziewczynach na spacer, cokolwiek byle byś nie myślał o grze
6.Jeżeli posiadasz znany team speak lub chociaż Skype, używaj go do rozmowy z kolegą, jest to o wiele większą komunikacja, wiele wcześniej dasz info np. Sandra schodzi z mida na topa uważaj itp.
No to tyle mam nadzieję że choć w 5% ci pomoglem ;v
Dzięki i pozdro
P.S Sorka za błędy itp ale ta klawiatura na telefonie to masakra XDDDD
T
5