• Zaloguj Zarejestruj

Zbieraj

Nagrody

Społeczność

Jak to działa

Interested in getting rewards for free?
    $5 for every new user with code: EARNWEB5
    Register in browser or download mobile app to redeem your bonus:
    Register Download
    Earnweb QR

Czas oczekiwania na zaliczenie zadania?

Czy to normalne ze czekam juz 2 dzien na zaliczenie zadania? W innej gierce po wyslaniu ss zaliczylo mi zadanie w okolo 30 minut.

28 października 2019 13:04 89
    0

Czy moze miec na to wplyw ze konto zalozylem sobie przez steam'a?

28 października 2019 14:04 89
    0

10 minut :)

29 października 2019 01:34 89
    0

Dzieki wam. Prolem polega na tym: Zadanie w grze WOW zostalo odrzucone. Wygląda na to że nie zarejstrowałeś nowego konta w grze. A wiec chodzi o potwierdzenie zalozenia konta po przez meila prawdopodobnie, oczywiscie ze to zrobilem gdybym moigl to bym im wyslal ss ze meil zostal potwierdzony. A co do napisania do Misty to szkoda ze nie mzna zadac wlasnego pytania tylko trzeba wybierac problemy z listy ktore nie zawsze sie pokrywaja z rzeczywistoscia i trwa to o wiele dluzej. Dzieki wam za chec pomocy :)

29 października 2019 10:45 89
    0

Do tej Misty nawet sie nie da napisac normalnej wiadomosci, odgornie nakazuja ci wybierac pytania i odpowiedzi takie jakich oni sobie rzycza. Czuje sie troche jakby to oni narzucali mi wszystko i ja nie mam prawa glosu... troche to chore jest

29 października 2019 10:50 89
    0

A najlepszy jest komentarz pod jej nickiem " Napisz do mnie jesli masz pytania"
    Mam tylko 1 pytanie.... Jakim ***** cudem mam napisac? skoro sami wstawiacie pytania i odpowiedzi " Jakos na innych stronkach tegoi typu nigdy nie mialem problemow takich tutaj 1 dzien i odrazu jakies chore jazdy.

29 października 2019 11:17 89
    0

Klikasz napisz wiadomość i jak dobrze wybierzesz, to możesz normalnie napisać

29 października 2019 16:08 89
    0

Aby skomentować musisz być zalogowany!

Zaloguj się