Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Wciąż piszę to z drżącymi rękoma - właśnie obejrzałem zapowiedź nowego dodatku i jestem oszołomiony. Zapisałem cztery pełne strony, by móc przedstawić Wam, kolegom i koleżankom z Gamehagu, najświeższe wieści z wiarygodnego źródła. Twórcy naprawdę się postarali, jeżeli chodzi o nową zawartość: dostajemy nowe mapy, nowe story, mounty, oraz nowe elitarne specjalizacje. Nie przedłużając, zapraszam do lektury.
Raptor
Tak, będziemy jeździć na dinozaurze! Jako pierwszego odblokujemy raptora, którego specjalną umiejętnością będzie tzw. leap - daleki skok w wybraną przez nas stronę. Znamy również jego umiejętność bitewną - tail spin - możemy rozpocząć walkę z mounta poprzez "skoszenie" przeciwników ogonem.
Springer
Urocze zwierzątko, ktore jako żywo przypomina zmutowanego królika odblokujemy jako drugie - jego specjalną umiejętnością będzie wysoki skok, który można ładować, by zwierzak skoczył jeszcze wyżej - ja tu osobiście widzę świetnego kompana do glidera.
Skimmer
Skimmer wygląda bardzo podobnie do płaszczki, jedynie co go od niej odróżnia, to jego umiejętność specjalna, a mianowicie lewitacja. Skimmer porusza się kilka cali nad ziemią (i wodą też!), zapewniając nam nawiększą szybkość spośród wierzchowców.
Jackal
Jackal jest magicznym szakalem - magicznym, ponieważ jest to pustynny pył przywrócony do życia za pomocą uwolnionej do Tyrii magii. Jego umiejętnością specjalną jest tzw. blink - niedaleki teleport w dowolne miejsce, gdzie sobie wybierzemy. I jak zapowiedzieli twórcy - bez żadnych tzw. niewidzialnych ścian.
29,99€ za wersję Standard, która będzie zawierać dodatek i boost do 80 poziomu;
54,99€ za wersję Deluxe, która będzie zawierać również dodatkowy slot na postać, Identity Repair Kit, czyli zmianę wyglądu i nazwy postaci, skórkę Spearmarshal’s Presence oraz dostęp do hubu Lily of the Elon, oraz
79,99€ za wersję Ultimate, która dodatkowo zapweni nam 4000 gemów o wartości 50€.
Premiera dodatku nastąpi 22 września tego roku, zaś wszyscy gracze otrzymają dostęp do bety od 11 do 13 sierpnia. Czy warto czekać? Ja już swoją wersję zamówiłem w preorderze ;).