Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Baw się i przenieś swoje najbardziej ambitne marzenia architektoniczne do prawdziwego życia w SuperCity: Build a Story! Zapraszam do czytania!
W naszej grze generalnie chodzi o to, aby zbudować nasze wymarzone miasteczko. Ponad 1000 unikatowych budynków wraz z dekoracjami pomogą Ci stworzyć swoje własne SuperCity. Kawiarnie, luksusowe wille, fontanny, place zabaw i wiele innych, zapewnią Tobie niesamowitą rozrywkę podczas wolnej chwili! SuperCity: Build a Story zebrało już ponad 100 tysięcy pobrań w sklepie play, gracze mogą tylko narzekać na czasami występujące długie logowanie do aplikacji, które może być spowodowane przeciążeniami lub niedorozwiniętą grą. SuperCity może również lekko się przycinać na słabszych smartfonach - jednak na moim telefonie z tym problemu nie było. W grze występują również mikropłatności, które nie są konieczne i nie utrudniają w dosyć dużym stopniu zabawy w rozrywce. Grafika w grze jest rewelacyjna, można powiedzieć wzięta z górnej półki - tutaj aplikacja wyszła jak najbardziej na plus. Nieco gorzej jest z kontrolowaniem, ale nie najgorzej. Sama fabuła grze z pewnością przyciągnie waszą uwagę, ponieważ możemy bardzo popisać się naszą kreatywnością w tworzeniu ulubionego wesołego miasteczka. SuperCity: Build a Story to idealna gra dla miłośników zakupów, smakoszy i imprezowiczów - dla każdego coś odpowiedniego się znajdzie! Gra została stworzona z myślą dla młodszych, jednak z pewnością każdy odnajdzie się w niej. Mam nadzieję, że chociaż w małym stopniu, wam pomogłem w opisaniu tej świetnej aplikacji. Zachęcam do pobierania aplikacji już teraz na systemy Android jaki iOS!