Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Hejka, wielu z nas chciałoby bardzo szybko wykonać pierwsze zadanie, wydaje się ono dość łatwe, bo jedyne, co musimy zrobić to znaleźć 7 przyjaciół, jednak po chwili grania okazuje się, ze nie każdy przyjmuje zaproszenia do znajomych tak chętnie, jakbyśmy chcieli. Zatem zakładam ten temat żebyśmy mogli sobie pomóc, wystarczy, że każdy zostawi tu swój nick i będziemy mogli dodawać siebie nawzajem, co znacznie przyspieszy wykonywanie zadania ;) mój nick w grze: Yuuuno1