Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Ci sami twórcy co 1 sezonu The Walking Dead. Telltale Games
The Walking Dead: Sezon drugi kontynuuje historię Clementine, młodej dziewczyny osieroconej przez nieśmiertelną apokalipsę. Zostawiła się dla siebie, została zmuszona nauczyć się, jak przetrwać w świecie, który jest szalony. Odkąd minęło wiele miesięcy od Sezonu Jeden z The Walking Dead, Clementine szuka bezpieczeństwa. Ale co zwykłe dziecko może żyć, gdy życie może być tak samo źle, a czasami gorsze niż umarły? Jak Clementine, będziesz badany przez sytuacje i dylematy, które sprawdzą wasze moralności i twój instynkt przetrwania. Twoje decyzje i działania zmienią historię wokół ciebie, w tym sequelu do 2012 roku gry roku. Sezon sezonowy daje dostęp do wszystkich pięciu nagrodzonych krytyków epizodów: Episode 1: Wszystko co pozostało Episode 2: Rozłam Episode 3: Krzywda Episode 4: Pośród zgliszcz Episode 5: Bez odwrotu. Moim Zdaniem : Opowiedziana została piękna, wzruszająca historia, której nie zapomnę przez długi czas. Nie sądziłem, że może wywołać u mnie tak głębokie emocje, skutkujące łzami. Nie zapomnę tego na długo… Jest to jedna z lepszych produkcji, gier o zombie, z jakimi miałem przyjemność się zmierzyć. Polecam zagrać każdemu, bo naprawdę warto. Gwarantuję wam, że się nie zawiedziecie! The Walking Dead: Sezon drugi kontynuuje historię Clementine, młodej dziewczyny osieroconej przez nieśmiertelną apokalipsę. Zostawiła się dla siebie, została zmuszona nauczyć się, jak przetrwać w świecie, który jest szalony. Odkąd minęło wiele miesięcy od Sezonu Jeden z The Walking Dead, Clementine szuka bezpieczeństwa. Ale co zwykłe dziecko może żyć, gdy życie może być tak samo źle, a czasami gorsze niż umarły? Jak Clementine, będziesz badany przez sytuacje i dylematy, które sprawdzą wasze moralności i twój instynkt przetrwania. Twoje decyzje i działania zmienią historię wokół ciebie, w tym sequelu do 2012 roku gry roku. Sezon sezonowy daje dostęp do wszystkich pięciu nagrodzonych krytyków epizodów: Episode 1: Wszystko co pozostało Episode 2: Rozłam Episode 3: Krzywda Episode 4: Pośród zgliszcz Episode 5: Bez odwrotu. Moim Zdaniem : Opowiedziana została piękna, wzruszająca historia, której nie zapomnę przez długi czas. Nie sądziłem, że może wywołać u mnie tak głębokie emocje, skutkujące łzami. Nie zapomnę tego na długo… Jest to jedna z lepszych produkcji, gier o zombie, z jakimi miałem przyjemność się zmierzyć. Polecam zagrać każdemu, bo naprawdę warto. Gwarantuję wam, że się nie zawiedziecie! Godna kontynuacja pierwszego sezonu! Dalej mamy trudne wybory i historia potrafi poruszyć. Mnie się bardzo podobało. Ocena 10/10