Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Bohaterem gry, opracowanej przez niezależną ekipę Bossa Studios, jest kromka chleba, zaś zadaniem graczy jest doprowadzenie jej do tostera.
Przygotuj się na chrupkie przygody kromki chleba, która wyrusza w długą podróż, by stać się najprawdziwszą grzanką. (nie jakąś tam pospolitą tylko grzanką nad grzankami, SUPER GRZANKĄ!!!! :D)
Towarzysz naszemu dzielnemu chlebowi powszedniemu, gdy opuszcza on swoje naturalne kuchenne środowisko, przemierza dom nieświadomego właściciela i trafia w końcu do wielkiego świata na zewnątrz.
Ten śmiałek dotrze tam gdzie nie zostawiło okruchów żadne pieczywo (kosmos? tak!)
Gra oferuje nam aż 7 głównych trybów rozgrywki (o ile dobrze naliczyłem) czyli:
- Tryb fabularny - Epicka chlebowa misja poszukiwania legendarnego tostera mocy!!!!!!!!!!! (no może nie legendarnego tostera mocy ale zwykłego)
- serowe łowy - pieczywo chrupkie poszukuje swej miłości w formie sera!
- Wyścig obwarzanków - jazda obwarzankiem po całej mapie do naszego celu
- Rozwałka - naszym zadaniem jest niszczenie mapy bagietką
- brak grawitacji - kosmos, dosłownie (z dodatkiem dopalaczy dla naszego chlebka)
- nieograniczona rozgrywka - nic innego jak zwiedzanie świata
- koza - tak, to ta nasza kochana koza z goat simulator w tej samej roli.
myślę że ta krótka recenzja powiedziała wam wystarczająco o składzie tego produktu pszennego, to tyle w tym artykule.