Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Czy tu trzeba aię rospisywać? Na początku sezonu X dostaliśmy niezbaoansowane machiny ostatecznej destrukcij, które najłatwiej było pokonać heavy snajperką. Dopiero po czasie znerfiono mechy i z machin ostatecznej destrukcij stały się machinami destrukcij. Pominiemy już fakt że można zbierać materiały rozwalając tym czymś wszystko co popadnie, bo to by najlepiej usuneli. No bo oczywiście jak przejade walcem po drzewach to zostanie z nich coś do użytku, wcale się nie połamią ani nic w tym stylu. Ale wracając. Ja sam odszedłem od fortnite przez mechy, ale nie tylko ja. Na przykład ogromna część moich znajomych (a jest ich sporo) także odeszła przez te gówna. Epic Games ma dwie opcje, albo usuną mechy, albo będą brnąć w tym szambie i sami się zniszczą