Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
jest to 3 w kolejności artykuł ponieważ z powodu mojej nieuwagi okazało się że ten artykuł trafił na forum czego nie chciałem dlatego tworzę go na nowo.
1. ruda złota w netcherze - rzecz zapowiedziana przez samych twórców. W sumie to logiczne bo skąd świnie zombie miałyby mieć złote miecze?
2. kolorowe oświetlenia - rzecz która miała się pojawić dawno ale się nie pojawiła. Mam nadzieję że pojawi się tym razem
3. łóżka połączone z bannerami - w ostatniej aktualizacji dodano kolorowe łóżka ale można by było też przenieść mechanikę zakładania banneru na tarczę także na łóżka.
4. netherowa furtka - Mamy już furtki ze wszystkich kolorów drewna, dobrze by było gdyby były furtki także z netherowej cegły.
5. bagienne drzewo - Dąb niezbyt pasuję na bagna, nie sądzicie? Takie drzewo miałoby zielony kolor w środku i deski także by go miały.
6. wzory na dywanach - Skoro dywan założony na lamę ma swój wzór to dlaczego by nie miał go także po postawieniu?
7. kolorowa elytra - Jeżeli są kolorowe skórzane zbroje to można by było też mieć kolorowe elytry!
8. tutaj już bardziej ogólnikowo, z pewnością pojawią się nowe zwierzęta, struktury, bloki, i inne
9. barwione deski - kiedyś Dinnerbone zapytał się czy gracze chcieliby takie deski, przyjęto ten pomysł pozytywnie, pomysł miał być prawdopodobnie wykorzystany w wersji 1.12 jednak z powodu braku id nie udało się go użyć, z pewnością pozwoliłoby to na ładne dekorowanie domków w minecrafcie
Tutaj już myślę że skończę bo nie da się przewidzieć wszystkiego co pojawi się w nowej wersji albo przynajmniej założyć że coś być może się pojawi, przy tworzeniu tego artykułu chciałem przybliżyć użytkownikom minecrafta jak mogą się zmienić ich światy.