Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Niestety tak kochani nasza ulubiona gra na PC-ty oraz Mobile stała się grą tylko na komórki i inne mobile o tym jak doszło do takiej zmiany przeczytacie w tym artykule.
Siemka jak pewnie większość wie C-Ops został oficjalnie usunięty z PC-tów
Sama gra była dobrze zrobiona i dawała nam możliwość grania na tak zwanym serwerze zcross platform czego chyba nie muszę tłumaczyć z języka angielskiego gdyż idzie się nawet domyślić :D no a dla tych nie ogarniętych polecam tłumacza :D
Ale do tematu-Critical ops nie tylko posiadał zalety ale też i wady
taką wadą moglibyć np. Cheaterzy
psujących rozgrywkę jednak można było dalej grać
nie można było sobie nawet wyobrazić że tak dobrze stworzona gra, która dawała tak wiele rozrywki... zostanie tak bardzo pogorszona taką zmianą...
12 lipca o godzinie 19:51 został dodany post na funpage'u Critical Opsa
Sam post mówił o zmianach w C-Ops
jak się domyślacie jedna ze zmian nie była najlepsza...
tym postem Team Critical Ops wywołał prawdziwą burzę i niezadowolenie u
fanów
a przyczyną/powodem jakim było usunięcie wersji na PC była mała ilość graczy jak na wersję PC oraz to że im się nieopłacało bo wersja na PC była trudniejsza do zrobienia ...
Ale ja dalej nierozumiem i nigdy nie zrozumiem tego, że Team critical ops zajęła się wersją na PC-ty
ale nie zajmuje się cheaterami...
A wy? co o tym sądzicie? czy według was wersja na PC powinna zostać? piszcie w komentarzach!
Ja jestem KRAWCU a to był mój materiał, cześć!