Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam!! Dzisiaj przedstawie wam mój najnowszy arktykuł poświęcony grze Earn to die 2.
Zapraszam do przeczytania.
Gra Earn to die 2 jest gra głównie poświecona zombie i modywikowaniu pojadu. W grze głównym celem jest dostanie się do stacji benzynowej w celu natankowania swojego pojazdu. Trzeba przedrzec się przez miasto gdy panuje apokalipsa zombie. O co chodzi w tej grze i jaki jest nasz cel, o tóż tak naszym celem jest dostac się na drugą stronę kraju aby odpłynąć statkiem w bezpieczne miejsce. Jest 10 poziomów, ale nie zajmuje to tak krótko i nie jest to takie proste jak nam się wydaje. Na jeden level przypada jeden samochód, możemy jeżdzić i ulepszać pojazdy takie jak samochód sportowy, radiowóz policyjny, samochód strażacki i inne.. Najpierw dostajemy najsłabszy pojazd bez żadnych ulepszeń. Następnie musimy jechać przez dany level, podczas jazdy przejeżdżamy zombie i zarabiamy pieniądze, za które możemy ulepszać różne częśći pojazdu np. można kupić zobie karabin i zamontować go sobie na dach ale niestety liczba amunicji jest ograniczona.
Im mamy większy poziom tym więcej zarabiamy, ale też z levelami są droższe ulepszenia.
W samej rozgrywce można zniszczyć samochód na kawałki jeżeli nie będziecie zbyt ostrożni.
Gra Earn to die 2 jest free to play. Zajmuje około 100 MB, gra została stworzona przez firme Not Dobppler
Sama gra jest bardzo dobrze stworzona graficznie.
Chyba to tyle z mojego artykułu mam nadzieje że gra wam się spodoba sam osobiście całą przeszłem i jestem pozytywnie zaskoczony tą grą.