Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witam serdecznie. Była bardzo duża przerwa, więc przepraszam. No to zaczynamy.
Gnar to mały Yordle, który był zamrożony wiele wieków w lodzie przez Lissandrę - Wiedźmę Lodu. Jako jedyny Yordle ma ogon. Ma około 3 - 4 lata (nie licząc tych lat, przez które siedział w lodzie.) Jego przypis to Brakujące Ogniwo. Ma on 5 skórek (1 standardowa i 4 pozostałe.) Jego historię opowiada Rengar. Gnar ma na lewym policzku krew (zaczęła mu ona lecieć w trakcie walki z Rengarem.) Nazwa Gnar powstała z czterech końcowych liter od słowa bumerang czytanego od tyłu (1. bumerang, 2. bume --> rang, 3. rang= gnar.) No dobrze, koniec ciekawostek, czas na poradnik. Gnar to trudna do opanowania postać, która w dobrych rękach może poprowadzić drużynę do zwycięstwa. Sam o tym wiem, bo dobrze znam tą postać. Jego umiejętności w odpowiednim rozegraniu mogą pomóc zrobić Pantakill'a. Jedno z lepszych combo to ( oczywiście na Mega - Gnarze) Q, E, W, R (pod ścianę) i podpalenie. A więc trzeba wycelować z R'ki w najbliższą ścianę i atakować drużynowo. Gra Gnarem nie jest taka łatwa, więc pamiętajcie kochani, gdy nim gracie, to grajcie drużynowo i w alejach.