Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Aktualnie krążę w okolicach niskiego Diaxa na EUNE, więc niektórzy mogą wyśmiać, że chcę tutaj radzić, ale spokojnie, spokojnie! ;) Myślę, że z tym, co chcę Wam przekazać, zgodziłyby się i Mastery z EUW... No, w pewnym stopniu. Chyba.
Jeszcze jakieś pytania? Ktoś, coś? Śmiało, może coś przeoczyłam. Ale na podstawie tego, co Wam przedstawiłam, różne rzeczy da się wywnioskować. Może uznałam je za tak oczywiste, że nie wspomniałam. Możecie pytać, kto pyta, nie błądzi.
To wreszcie jakie masz MMR? Wejdź na OP.GG, ale nie generuj sobie MMR. Przyjrzyj się ostatniej grze. Jakie to dywizje mieli inni gracze? Ile LP dostałeś/straciłeś? O, a tutaj po lewej stronie jest win-ratio. Też na nie spójrz.
Powodzenia Wam życzę w rankedach! /i.