Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Narzędzie kreatora zestawów przedmiotów?
Więcej niż 3 żetony zwrotu?
Dlaczego nie dostaję fragmentów klucza? Czemu coraz gorzej lecą?
Będzie czat głosowy w League of Legends?
Narzędzie kreatora zestawów przedmiotów?
Graczom brakuje kreatora zestawów przedmiotów odkąd przenieśliśmy się na nowy Client League of Legends.
Riot oznajmia nam że kreator jest w planach i mają zamiar dodać go do naszego Clienta!
Wczesnej Alphie Clienta League of Legends nie został dodany z powodu powikłań z plikami i wieloma błędami.
Niestety musimy poczekać na aktualizację, która wprowadzi nam Kreator Zestawów Przedmiotów.
Więcej niż 3 żetony zwrotu?
Riot oznajmia nam że 3 żetony to odpowiednia wartość dla graczy. Jeżeli skórka czy zawartość w grze nam się nie spodoba i pożaujemy kupna możemy sprzedać zawartość. Riot na razie nie myśli nad Większą Ilością Żetonów Zwrotu, lecz będą się przyglądać nad tą sprawą. Lub nad tym kiedy większa ilość graczy złużyje 3 sztuki żetonów.
Dlaczego nie dostaję fragmentów klucza? Czemu coraz gorzej lecą?
Riot Games przyglądało się nad tą sprawą, lecz w niektórych grach jedna zawartość była za darmo , ale żeby ją otworzyć trzeba było zapłacić. A Riot nie chciało się na to godzić. Aby Firma nie zbankrutowała co każdy zdobyty fragment klucza szanse maleją , aby nie było za łatwo i żeby Firma nie inwestowała w miliony skórek co pare dni. Musieliby przyjać na siebie duże koszty.
Będzie czat głosowy w League of Legends?
Riot Games nie chciało wprowadzać takiej innowacji z uwagi na niemiłych graczy. Narażeni byli by młodsi gracze jak i kobiety grające w League of Legends, a dobrze wiemy że Riot ma dalej problemy ze zwykłym niemiłym zachowaniem na Chacie, a co dopiero z Chatem Głosowym. Nacisk graczy był aż tak duży że niestety Riot chce wprowadzić tą innowacje. Niektórzy są ZA, a niektórzy są PRZECIWNI.
Myślę że miło czytało się mój Artykuł!
Dziękuję za przeczytanie!
/ EnZo