Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Przechodząc do samej gry Hex jest ona cały czas rozbudowywana. Z początku w wersji beta mieliśmy możliwość grania mroźnej areny gdzie było dużo walk i gra sama w sobie nie tłumaczyła zbyt wiele. Tłumaczenie też ubolewało dosyć mocno.
Wracając do samej rozgrywki musimy zagrywać kryształy aby móc zagrywać jednostkę, ta mechanika jest dokładnie taka sama jak ta z mtgów z tą różnicą, że w tym wypadku mamy do dyspozycji odłamki kryształów zamiast landów. Mogę stwierdzić iż system jest bardzo podobny jednak ma niewielkie różnice. Takie jak pustka i zdolności bohaterów, których możemy używać kiedy zagramy odpowiednią ilość surowców, a umiejętność może często obrócić na naszą korzyść sytuację na stole. Ktoś kto nie chce grać kampani ma wiele trybów pvp, który sam nie zdołałem jeszcze dokładnie poznać przez to jak bardzo rozbudowane są tak więc każdemu polecam zobaczyć, może jeśli lubicie tego typu gry ta akurat przypadnie wam do gustu.